Toscana

Cortonaområdet

Cortonas vackra piazza

Cortonas vackra piazza

Under Toscanas sol Underbart vackra staden Cortona ligger i södra Toscana nära både Siena och Montepulciano. Vackra insjön Lago Trasimeno ligger alldeles intill och är ett härligt utflyktsmål att besöka med fina båtturer och många restauranger längs med strandpromenaden.

Här spelades storfilmen "Under Toscanas sol" in och gav ett enormt uppsving för området, där många, framför allt amerikaner, ville besöka Villa Bramante (som boken) och filmen handlade om. Alla har säkert sett den och blivit förälskade i Toscanas vackra landskap. Cortona är en fin gammal medeltidsstad med de där fina trånga gränderna med uteserveringar och små genuina affärer, precis som det skall vara.

Charmen har behållits i centrum trots många besökare från hela världen, och då många redan har varit i Florens, Pisa, Siena, och andra toscanska orter, är nu Cortona ett nytt fräscht resmål. Vi har sedan 2 år nya fina villor i området som har blivit mycket efterfrågade, med sin höga standard och perfekt placering för härliga utflyktsmål i området.

COR103
Vackert lanthus på 300 kvm för 12 personer, beläget i ett område med vinodlingar och olivodlingar och med underbar utsikt över Cortonas gröna sluttningar från den härliga terrassen och poolen...
Läs mer och boka...

COR104
Underbart stort lanthus på 180 kvm med perfekt läge i södra Toscana bland vackra olivlundar. En otroligt välskött trädgård ramar in villan som ligger i härliga gröna omgivningar med superfin panoramautsikt...
Läs mer och boka...

COR105
Supervacker villa för 8+2 personer som ligger högt belägen med fantastisk utsikt i södra delen av Toscana. Poolen ligger alldeles intill huset och har en panoramautsikt som heter duga! Både barbeque och sittgrupper direkt utanför, så barnen kan bada medan middagen lagas. En öppen vedeldad ugn finns också, så varför inte prova att göra er egen pizza?
Läs mer och boka...

COR107
Vår underbara villa nära vackra staden Cortona i södra Toscana erbjuder allt ni kan önska er... Ägarfamiljen är från London och har blick och känsla för det genuint Toscanska och har samlat möbler & antikviteter och annat vackert för att göra villan precis så som de själva vill ha den...
Läs mer och boka...

COR108
Om ni drömmer om en toscansk villa med all komfort som ni kan tänkas önska er och som är nyrenoverad med all den charm som bara finns i Toscana, ja då är denna villa som gjord för er!
Läs mer och boka...

COR113
Vacker stor villa på 250 kvm nära Cortona stad, belägen i rofyllt området med hänförande utsikt över böljande kullar. Härifrån ser ni både till Cortona och till Montepulciano. Villan är för 12 personer och har 6 sovrum och 5 fina badrum. Poolen är stor och ligger vackert nedanför villan och tillhörande gräsmattor är väl tilltagna och perfekta för familjerna med småbarn som har massor av spring i benen.
Läs mer och boka...

COR114
Ljuvligt stort lanthus på hela 330 kvm strax nedanför staden Cortona för 15 personer (och + 2 extrabäddar), mycket varsamt och smakfullt renoverat med allt som är så typisk toscanskt med vackra takbjälkar, fina terracottagolv, pastellfärger på väggar och textilier och med en härlig stor pool samt mycket stora gröna ytor runtomkring, perfekt för familjer med barn som vill ha svängrum.
Läs mer och boka...

COR115
Ett stort vackert typiskt lanthus (för detta området), på 260 kvm, för 14 personer totalt, varsamt renoverat till en helt fantastiskt villa, sååå vackert belägen med utsikt över både sädesfält och solrosfält som finns runt omkring. Med sin loggia, stora gröna gräsmattor, välskött trädgård och vacker pool är villan verkligen en pärla utöver det vanliga.
Läs mer och boka...

COR116
Ett av de allra vackraste stenhus som finns i Toscana har vi nu på hemsidan... Inramat av 800 gamla fina olivträd har dessa gett sitt namn åt huset, Casa del Olivi. Villan på 180 kvm och 10 personer, ligger på en sluttning med hänförande utsikt, och består av 3 lägenheter, ultimata platsen för 3 familjer som delar semestern, 2 lägenheter är för 4 personer och 1 lägenhet är för 2 personer. Möjlighet för 2 extra personer finns.
Läs mer och boka...