Bröllopsresor

I väntan på bröllopsparet...

I väntan på bröllopsparet...
Den kanske viktigaste resan ni gör i livet!

Brudparets första resa tillsammans, belöningen för alla förberedelser inför bröllopet. På bröllopsresan kan ni äntligen varva ner och bara tänka på varandra samtidigt som ni kan smälta alla intryck från bröllopet i lugn och ro.

Bröllopsbukett

Bröllopsbukett

Italien är perfekt för bröllopsresor, speciellt Florens och Toscana är romantiskt, vackert, stilla, harmoniskt och ger er tid för varandra. Nya uppgifter (2019) pekar på att Toscana är den mest bokade destinationen i världen, just för bröllop.

Här har vi vackra hotell och villor i underbar miljö med avkopplande pooler, jacuzzi, spa, romantiska middagar med levande ljus i vackra silverkandelabrar, utsökta viner och gastronomiska middagar. Här erbjuder vi service utöver det vanliga i vackra palats med fresker på väggar och tak eller om ni hellre vill, på ett vackert lanthus i Chiantiområdet bland lavendel, rosor, olivträd och vinrankor.

Våra boende passar utmärkt för bröllopsfester och vi skräddarsyr er önskeresa inför bröllopet. Boka bröllopsresan i god tid, gärna minst ett halvår innan, för att vara säkra på att få just det ni vill ha.

Festen är redo att starta!

Festen är redo att starta!

Tala om för oss att det är en bröllopsresa ni bokar, då gör vi vårt yttersta för att ni ska trivas och få en så minnesvärd vistelse som möjligt. Vi bjuder på champagne och frukt vid ankomst. Och... njut, ni är med största sannolikhet bara "honeymooners" en gång i livet.
Bröllop i Toscana

Bröllop i Toscana