Detta händer just nu på Chiantitours

Välkommen att boka era resor för 2018 redan nu!

Redan i juni startade våra första bokningar inför 2018, mest våra villor i Toscana och på Sicilien. Då har vi fortfarande största urvalet och ni kan välja den vecka som passar er allra bäst!

För er som letar stora hus i Toscana och på Sicilien, boka så fort som bara möjligt, då vi mycket tidigt fick fullbokat 2017. Hela tiden kommer nyheter in på hemsidan!

De senaste åren har vi specialiserat oss på superfina villor, som vi säljer allra mest av. Att dela semestern med stora familjen och närmaste vännerna är det bästa som finns. Flera nya underbara villor kommer på vår hemsida kontinuerligt, vi har allt det bästa ni letar efter.

Det vi är riktig bra på är Toscana och Sicilien när det gäller stora hus och lägenheter. I Toscana har alla perfekt utgångsläge till både kända vinorter och vinbyar i hela Chiantiområdet, Siena, Montalcino och Montepulciano.

När det gäller Sicilien har vi boende runt hela ön, nära till alla sevärdheter på denna vackra ö. Våra gäster flyger till Palermo eller Catania.

Vi har valt boende just för er, så att allt klaffar med flyg även om det är sena ankomsttider, vi fixar detta med våra boenden, ni kan komma fram till 24.00 mot en avgift, de möter upp er trots den sena timmen, det har vi ordnat för er, så ni kan börja semestern i lugn och ro.

Vacker terrass i Toscana

Vacker terrass i Toscana

Bröllopsresor

Vi är glada att kunna berätta att många resor som säljs hos Chiantitours är bröllopsresor! Tack alla ni brudpar som ber oss boka en resa som betyder väldigt mycket för er.

Läs mer och boka...

Underbara bröllop i Toscana

Underbara bröllop i Toscana

Bröllopsmiddagen väntar

Bröllopsmiddagen väntar

Bröllop i Toscana

Bröllop i Toscana

Bröllopsskor

Bröllopsskor

Matlagningskurser i Italien

Vi har härliga matlagningskurser på många platser i Italien. Börja dagen med att följa med er "Chef" ut och handla grönsaker, kött, fisk, skaldjur, ostar och bröd, ja alla ingredienser ni skall använda till era recept. Ni är aldrig stora grupper, utan alla kan vara med och delta i arbetet och givetvis samlas ni alla för gemensamma måltider, oftast utomhus med stora härliga träbord och med vackert panorama över landskapet. Vinprovningar och vinkurser ingår ofta i programmet och ni lär er vilket vin som passar till de måltider ni är med och tillagar.

Läs mer och boka...

Våra fina kök för matlagning

Våra fina kök för matlagning

Stora hus med plats för många

Stor succé för våra härliga villor och lanthus i Toscana och på Sicilien. Dela huset med bästa vännerna eller stora familjen, priset blir några hundra per person, det samma som för en liten lägenhet när ni är många som delar. Underbart att ta vara på och njuta den ledig tid tillsammans.

Dela huset med bästa vännerna eller stora familjen, priset blir några hundra per person, det samma som för en liten lägenhet när ni är många.

Läs mer och boka Toscana / Sicilien...

Toscana!

Toscana!

Shopping i Italien

Unna er en långweekend med både shopping och avkoppling. Kombinera med några härliga dagar i storstan med välbehövlig relax ute på landet.

Vi har fina vingårdar och lanthus som ni kan hyra av oss. Ta med tjejgänget, syrran, mamma, dottern eller kära mannen... allt funkar!

 

 

 

 

Skräddarsydda rundresor

Vi har många kunder som ber oss skräddarsy rundresor i Italien. Att kombinera storstad och shopping, museer och restaurangbesök med landet, där avkoppling i ett eget hus med pool, hästar inpå knuten, vandringar i naturen, vinprovning och matlagningskurser står på programmet och sedan avsluta med hav och bad och båtar vid kusten är just en sådan semester som de flesta drömmer om... vi hjälper dig förverkliga den drömmen!

Total relax vid havet

Total relax vid havet

Vinprovningar i Italien

På de allra flesta av våra agriturismo och vingårdar finns vinprovningar för våra gäster. På en del platser bjuder värdfamiljen in på ett besök i deras vinkällare oftast utan kostnad och ev. betalar ni en liten slant för själva vinprovningen.

Vinprovning