Detta händer just nu på Chiantitours

Våra bokningar för kommande år startar alltid tidigt, då är urvalet som störst och ni kan välja den vecka som passar er allra bäst!

För er som letar stora hus i Toscana, "häng på låset", här bokas allt mycket tidigt, ofta sommaren innan resan.

De senaste åren har vi specialiserat oss på superfina stora villor, som många vill boka. Att dela semestern med stora familjen och närmaste vännerna är det finaste som finns. Nya underbara villor kommer på vår hemsida kontinuerligt, vi har allt det bästa som ni letar efter.

Vår styrka är Toscana när det gäller stora hus och lägenheter, här är vårt "andra hem" sedan 30 år tillbaka. Våra villor har perfekt utgångsläge till kända vinorter och vinbyar i hela Chiantiområdet, Siena, Montalcino och Montepulciano. Och många andra små pärlor.

Så, boka i god tid med oss, det ni önskar allra mest, planera i god tid och ni kan börja semestern i lugn och ro.

Vacker terrass i Toscana

Vacker terrass i Toscana

Bröllopsresor

Vi är glada att kunna berätta att många resor som säljs hos Chiantitours är bröllopsresor! Tack alla ni brudpar som ber oss boka en resa som betyder väldigt mycket för er.

Läs mer och boka...

Underbara bröllop i Toscana

Underbara bröllop i Toscana

Bröllopsmiddagen väntar

Bröllopsmiddagen väntar

Bröllop i Toscana

Bröllop i Toscana

Bröllopsskor

Bröllopsskor

Matlagningskurser i Italien

Vi har härliga matlagningskurser på många platser i Italien. Börja dagen med att följa med er "Chef" ut och handla grönsaker, kött, fisk, skaldjur, ostar och bröd, ja alla ingredienser ni skall använda till era recept. Ni är aldrig stora grupper, utan alla kan vara med och delta i arbetet och givetvis samlas ni alla för gemensamma måltider, oftast utomhus med stora härliga träbord och med vackert panorama över landskapet. Vinprovningar och vinkurser ingår ofta i programmet och ni lär er vilket vin som passar till de måltider ni är med och tillagar.

Läs mer och boka...

Våra fina kök för matlagning

Våra fina kök för matlagning

Stora hus med plats för många

Stor succé för våra härliga villor och lanthus i Toscana och på Sicilien. Dela huset med bästa vännerna eller stora familjen, priset blir några hundra per person, det samma som för en liten lägenhet när ni är många som delar. Underbart att ta vara på och njuta den ledig tid tillsammans.

Dela huset med bästa vännerna eller stora familjen, priset blir några hundra per person, det samma som för en liten lägenhet när ni är många.

Läs mer och boka Toscana...

Toscana!

Toscana!

Shopping i Italien

Unna er en långweekend med både shopping och avkoppling. Kombinera med några härliga dagar i storstan med välbehövlig relax ute på landet.

Vi har fina vingårdar och lanthus som ni kan hyra av oss. Ta med tjejgänget, syrran, mamma, dottern eller kära mannen... allt funkar!

 

 

 

 

Skräddarsydda rundresor

Vi har många kunder som ber oss skräddarsy rundresor i Italien. Att kombinera storstad och shopping, museer och restaurangbesök med landet, där avkoppling i ett eget hus med pool, hästar inpå knuten, vandringar i naturen, vinprovning och matlagningskurser står på programmet och sedan avsluta med hav och bad och båtar vid kusten är just en sådan semester som de flesta drömmer om... vi hjälper dig förverkliga den drömmen!

Total relax vid havet

Total relax vid havet

Vinprovningar i Italien

På de allra flesta av våra agriturismo och vingårdar finns vinprovningar för våra gäster. På en del platser bjuder värdfamiljen in på ett besök i deras vinkällare oftast utan kostnad och ev. betalar ni en liten slant för själva vinprovningen.

Vinprovning