Lägenheter och hus på Sicilien

Drömpool på Sicilien (SIC141)

Drömpool på Sicilien (SIC141)

Vi har ett stort utbud av härliga lägenheter och hus över hela Sicilien, de som finns här på sidan är bara ett litet urval och exempel på några av alla de som finns med.

Många av dessa kan ni hyra under längre perioder under vintern, tänk på att Sicilien är ett bra alternativ till Sydspanien under vinterhalvåret. Hyr ni längre perioder gäller andra priser än de på hemsidan.

Ni kan redan nu boka genom att maila oss, så matchar vi era önskemål mot våra lägenheter.

Se på Sicilienkartan var våra villor/lägenheter ligger. Klicka på bilden för större version!

Se på Sicilienkartan var våra villor/lägenheter ligger. Klicka på bilden för större version!

Catania / Taormina

SIC141 Vi är glada att presentera en av våra absolut vackraste villor och den finns i Taormina området. 200 härliga kvm, vid Etnas sluttning i grönskande omgivningar med en helt fantastisk trädgård med allt ni kan tänkas önska er på semestern, ljuvlig pool, stora gröna gräsmattor, en övertäckt terrass som heter duga, med ett vackert kök, och barbeque, stort vackert bord och stolar, underbar belysning kvällstid, ja allt (och lite till)...

SIC141
Läs mer och boka...

SIC139 I en frodig grönska perfekt beläget mellan Taormina och Catania ligger denna fina, mycket speciella, poolvilla på 200 kvm, för 8 personer med superb havsutsikt och bara 100 meter till havet. Stor ljuvlig trädgård med barbeque och utomhuskök, härlig pool och lummig grönska runtom, terrassen ut mot havet är en dröm, här ligger ni gärna i vilstolarna och njuter av utsikten över ett turkost hav...

SIC139
Läs mer och boka...

SIC128 Fyra helt underbara nybyggda lägenheter i Taormina... och... vid havet! Totalt för 18 personer (om ni hyr alla lägenheterna gemensamt) och med en panoramautsikt rakt ut mot havet som slår det mesta! Dessutom, både en härlig pool, och en underbar strand intill ert boende... En stor lägenhet för 6 personer och 3 mindre för 4 personer vardera. Extrasäng går att sätta in om ni är flera... och gratis! Det går givetvis bra att hyra lägenheterna var för sig också.

SIC128
Läs mer och boka...

SIC124 Strax söder om Taormina ligger denna ljuvliga villa för 6 personer på 150 kvm, med havet som närmaste granne. En underbar stor terrass på 200 kvm omgärdar huset och en stor öppen yta gör terrassen en perfekt plats för att njuta frukost, lunch eller middagar till vågornas musik. Eller njuta av solen! På kvällen tänds ljusen runt hela kusten och det är otroligt vackert att bara sitta ute och njuta med ett gott glas vin och lyssna till vågornas stilla brus med familj och vänner.

SIC124
Läs mer och boka...

SIC123 En stor härlig villa på 220 kvm för 6+1 personer med privat swimmingpool på vackra Etnas sluttning, ca 18 km från Catania. Villan ligger i ett soligt och varmt läge och med en underbar lummig stor trädgård. Huset är mycket vackert beläget med härlig skuggig terrass på 100 kvm och trädgården är på hela 2000 kvm. Stora öppna ytor med gräsmattor finns runt huset, perfekt för barnfamilj med små barn som har spring i benen.

SIC123
Läs mer och boka...

San Vito lo Capo-provinsen

SIC133 En vacker villa, 140 kvm, med privat pool 10 x 5 meter, för 8 personer i nordvästra hörnet av Sicilien, nära Castellamare och San Vito lo Capo, känd för sitt kristallklara vatten och ljuvliga stränder. I området ligger också den fina nationalparken Lo Zingaro där ni kan vandra och njuta av utsikten över havet, då stigarna stundtals ligger högt belägna. Flera kända filmer har spelats in i detta område, bl a scener ur Ocean's Twelve...

SIC133
Läs mer och boka...

Siracusa

SIC129 Nära Siracusa ligger denna vackra stora villa på 200 kvm med plats för 8+1 personer med 4 sovrum och 3 fina badrum. Ljuvlig trädgård och en superfin pool, den självklara samlingspunkten både på dagen och kvällen... Närheten till havet, ca 150 meter gör villan till "Drömmen om Sicilien", enastående vackert belägen med en fantastisk trädgård.

SIC129
Läs mer och boka...

SIC127 3 stora fina villor på ca 110-120 kvm i en grön oas av härliga gamla knotiga olivträd, med utsikt över ett azurblått hav och stora gröna gräsmattor som ramar in varje villa, och garanterar privacy även om swimmingpoolen delas gemensamt. Härliga privata terrasser till varje villa på 80 kvm och den stora trädgården är på ca 1000 kvm. Otroligt välskött trädgård med den typiska för området, gula stenmuren som ramar in.

SIC127
Läs mer och boka...

SIC132 Exklusiv stor villa på 300 kvm med privat pool och 450 meter från underbar sandstrand. Villan är för 14 personer och ligger vackert belägen söder om Siracusa nära Noto vid några av Siciliens absolut bästa stränder. Villan har 3 separata lägenheter, alla med eget kök, vardagsrum, flera sovrum samt badrum. Totalt har hela villan 7 sovrum och 7 badrum. Flera vackra terrasser i olika plan och läge, både skugga och sol.

SIC132
Läs mer och boka...

SIC180 En underbar vacker stor villa 400 kvm, med ljuvlig pool och fantastisk välskött trädgård finns här strax söder om Siracusa nära Noto. Här finns några av Siciliens bästa stränder och området är känt för sin skönhet. Flera sevärdheter som finns på UNESCO lista ligger inom närområdet om ni kan slita er från denna pärla. Villan ligger i en grönskande oas med mandelträd och sädesfält runtom och hela området andas avkoppling och relax.

SIC180
Läs mer och boka...

Cefalú

SIC145 En ljuvlig villa ca 18 km från Cefalús centrum med 2 lägenheter med vindunderlig utsikt över havet. Lägenheterna är på 80 kvm för 4+1 personer med 2 sovrum och 2 badrum i varje lägenhet. En enkelbädd i bäddsoffa i det rymliga vardagsrummet finns också. Lägenheterna är vackra och nyrenoverade med handgjorda terrakottaklinkers, fina material i gardiner och inredning samt prydnadsföremål i det vackra majolica keramiken.

SIC145
Läs mer och boka...

Marsala

SIC137 Superfin nyrenoverad villa nära vackra staden Marsala för totalt 11 personer med endast 350 meter till en härlig sandstrand. Så här vill man bo på Sicilien, en riktigt underbar drömvilla! En pool som är helt fantastisk inramar den frodigt gröna och mycket välskötta trädgården och stora terrasser ger avkoppling ljumma sommarkvällar för middagar och barbeque utomhus. Otroligt gröna gräsmattor, palmer och knotiga gamla olivträd trängs i trädgården.

SIC137
Läs mer och boka...

Mazara del Vallo

SIC117 Ljuvlig villa på 100 kvm för 4+2 personer ca 6 mil söder om Trapani och med bara 250 meter till fin lång sandstrand, helt utan trängsel. Huset har en överbyggd terrass med härliga möbler och hängmatta för lata dagar. Nytt för 2015 är en härlig privat pool 11x4 m i den stora ljuvliga trädgården på ca 1000 kvm. Villan är inredd med vackra ljusa möbler med smakfull design, välutrustat kök med frys, diskmaskin, tvättmaskin, dessutom finns det safe, DVD-spelare, CD-spelare, barbeque, brödrost, strykjärn, hårfön...

SIC117
Läs mer och boka...

En av våra poolvillor vid havet

En av våra poolvillor vid havet