Stora hus med plats för många

VILLA124/Villa Focchetta ****

Fler bilder...

VILLA124 Supervacker villa för 8+2 personer som ligger högt belägen med fantastisk utsikt i södra delen av Toscana. Poolen ligger alldeles intill huset och har en panoramautsikt som heter duga! Både barbeque och sittgrupper direkt utanför, så barnen kan bada medan middagen lagas. En öppen vedeldad ugn finns också, så varför inte prova att göra er egen pizza?

Villan är på hela 250 kvm med 4 helt ljuvliga sovrum och 4 så vackra badrum, några badrum har hydromassage, 2 är ensuite. Vardagsrum och matrum, stora bra rymliga ytor för alla att samsas i. Fint stort kök med all utrustning ni kan tänkas behöva. Rejält stort köksbord mitt i köket, ljuvligt! Ett litet annex med sovrum och badrum finns för ett par/ungdomarna som önskar lite privacy. Villan kan även hyras utan annex och är då med 3 sovrum. Området runtom är lugnt och skönt, så det passar storfamiljen som har gemensam semester och vill vara tillsammans utan andra gäster inpå sig.

Poolen har ett fint trädäck runtom med härliga vilsamma solstolar direkt i söderläge för er som gärna bättrar på solbrännan och fyller på D-vitaminerna. En sittgrupp finns under skuggigt tak, så även lunchen kan intas varma sommarmånader utomhus. Utsikten är verkligen hänförande här uppifrån, och tänk er när ljusen tänds i de små byarna på kullarna runtom, de ni... då kan ni sitta här ute hela natten och bara njuta! För det gör man i denna villa...

Privat parkering finns intill villan. Flera små byar ligger inom några km och allt som ni önskar har ni ca 5 km från villan. Nära till både Siena, Montepulcaino, Trasimenosjön, Cianchiano terme för att nämna några bra utflyktsmål i närheten.

För övrig info och pris, se inforutan nedan:

Fler bilder...

Priser 2018: 7/1-18/5
29/9-21/12
19/5-29/6
25/8-28/9
30/6-24/8
Villa för 8+2 personer (BOKA) 2550 SEK 3150 SEK 4370 SEK
Villa för 6+2 personer (utan annex) (BOKA) 2290 SEK 2850 SEK 3850 SEK
Priset är för hela huset per dag vid hyra veckovis lördag-lördag.
Inklusive vatten, lakan, handdukar, poolhanddukar och slutstädning.
Gratis barnsäng och barnstol.
Internet: Wi-Fi ingår.
Boyta: 250 kvm.
Pool: 10/5-15/10.
Poolhandduk: ja.
Tvättmaskin: ja.
Diskmaskin: ja.
Privat parkering inom området.
Husdjur ej tillåtna.
El: ingår.
Värme: betalas efter förbrukning.
Deposition 500 Euro som återbetalas vid avresa.
Extra service: Privat kock kan bokas till denna villa genom Chiantitours.

Tillbaka