Stora hus med plats för många

VILLA104/Villa Nonna *****

Fler bilder...

VILLA104 Vi är glada att kunna säga: ...att Toscanas vackraste villa finns nu i vårt program! Drömvillan på 400 kvm med allt det ultimata som önskas på semestern ...och lite till! Plats för 10+3 personer.

Ligger perfekt nära Pisa stad och flygplats, ca 40 minuter med bil, i otroligt vackra omgivningar med panoramautsikt som får er att önska att ni vill stanna här forever! Stillhet och ro, men ändå gångavstånd till en liten bar och liten affär där ni kan köpa det viktigaste...

Superfina terrasser med stora bord som gjort för att bjuda ner många vänner och ha födelsedagsfester här, ljuvlig pool med samma fantastiska panorama, jacuzzi i poolen på flera ställen, och... tänd små lyktor på er terrass på kvällen och njut middagen utomhus, sippa vinet i loungen, både vid lunch och middag, denna villa är som gjord för att njuta livet till 100%, som heter "La dolce vita"! Och villan motsvarar absolut allt detta... här vill ni bara vara och njuta allt!

Villan har 5 sovrum och 3 badrum, vi kan sätta i 3 extra bäddar (för barn) i några av sovrummen (10+3 personer). I anslutning till ett fantastiskt kök, finns en utgång till den vackra terrassen med möbler, bord/stolar och även de mysiga loungemöblerna, där ni kan njuta en drink eller bara en light lunch i toscansk anda. Rejält matbord finns också på terrassen för alla och har den vackraste utsikten över flera kända medeltidstäder i området, tänk er, när de tänds upp på kvällen, magnifico! (Jag lovar att komma tillbaka snart) :-)

Kök som vi alla drömmer om, små vinklar och vrår överallt, och faktiskt, mormor bodde här. Mormor till vår käre ägare, så ni bor i mormors hus... och det är en "noble villa" med anor lååångt tillbaka i tiden... då erkända familjer ägde dessa underbara villor. Jag ber er att kika vidare på våra bilder, som säger mer än 1000 ord... Men... för er som undrar, Wi-Fi ingår och privat parkering likaså. Pisa flygplats ca 45 minuter från villan.

För Chiantitours gäster som bokar mellan april till oktober ingår en guidad rundtur i en av de vackra byarna i närheten samt gratis vinprovning i en underbar liten vinkällare efteråt... Närproducerat vin som välkomstgåva från oss alla, väntar också i villan på er...

Fler bilder...

Priser 2018: 6/1-5/5
22/9-22/12
5/5-16/6
8/9-22/9
16/6-30/6
1/9-8/9
30/6-1/9
Villa för 10+3 personer (BOKA) 4270 SEK 5970 SEK 6590 SEK 7580 SEK
Priset är per natt och inklusive el, vatten, lakan & handdukar samt kökshanddukar.
Slutstädning ingår, Wi-Fi gratis. Hyresperiod lördag-lördag.
Ev. uppvärmning, betalas på plats.
Om luftkonditionering används, betalas på plats med Euro 0,45/kWh.
Deposit 400 Euro som återfås.

Tillbaka