Stora hus med plats för många

Hyr ett eget hus i Toscana, ta med alla vännerna, fixa maten och vinet, eller hyr en egen kock och bjud på den stora festen "under Toscanas sol".

Vackra Toscana

Vackra Toscana

Se på Toscanakartan var våra villor/lägenheter ligger. Klicka på bilden för större version!

Se på Toscanakartan var våra villor/lägenheter ligger. Klicka på bilden för större version!

VILLA104 Vi är glada att kunna säga: ...att Toscanas vackraste villa finns nu i vårt program! Drömvillan på 400 kvm med allt det ultimata som önskas på semestern ...och lite till! Plats för 10+3 personer. Ligger perfekt nära Pisa stad och flygplats, ca 40 minuter med bil, i otroligt vackra omgivningar med panoramautsikt som får er att önska att ni vill stanna här forever!

VILLA104
Läs mer och boka...

VILLA103 En fantastisk drömvilla i Toscana finns nu i vår egen produktion! En villa på 250 kvm möter er välkomnande med allt ni kan tänkas önska er för den absolut bästa semestern någonsin i Toscana. Villan har ett utmärkt läge nära Pisa stad och flygplatsen, ca 45 minuter till båda, i lugna, rogivande omgivningar. Villan har 4 sovrum och 5 badrum och har plats för 8+3 personer. I ett sovrum finns 3 bäddar samt 2 extrabäddar finns i det stora vardagsrummet.

VILLA103
Läs mer och boka...

I en liten dal i Toscana nära Cortona där filmen Under Toscanas sol spelades in finns flera vackra hus och lägenheter.

VILLA121 Vackert lanthus på 300 kvm för 12 personer, beläget i ett område med vinodlingar och olivodlingar och med underbar utsikt över Cortonas gröna sluttningar från den härliga terrassen och poolen. Villan har 6 fina sovrum och 4 fräscha badrum. Ett stort ljust vardagsrum, härligt stort ljust kök med full utrustning och bra matplats. Inredningen i villan är Toscanskt genuin med terracottagolv och vackra trämöbler. Rymligt överallt, både i sovrummen och vardagsrummet.

VILLA121
Läs mer och boka...

VILLA123 Underbart stort lanthus på 180 kvm med perfekt läge i södra Toscana bland vackra olivlundar. En otroligt välskött trädgård ramar in villan som ligger i härliga gröna omgivningar med superfin panoramautsikt. Trädgården är upplyst även på kvällen, så välkomna till ett dopp i poolen även då! Härliga trädgårdsmöbler och mysig barbeque finns också för grillning varma sommarkvällar.

VILLA123
Läs mer och boka...

VILLA124 Supervacker villa för 8+2 personer som ligger högt belägen med fantastisk utsikt i södra delen av Toscana. Poolen ligger alldeles intill huset och har en panoramautsikt som heter duga! Både barbeque och sittgrupper direkt utanför, så barnen kan bada medan middagen lagas. En öppen vedeldad ugn finns också, så varför inte prova att göra er egen pizza? Villan är på hela 250 kvm med 4 helt ljuvliga sovrum och 4 så vackra badrum, några badrum har hydromassage, 2 är ensuite.

VILLA124
Läs mer och boka...

VILLA126 Vår underbara villa nära vackra staden Cortona i södra Toscana erbjuder allt ni kan önska er... Ägarfamiljen är från London och har blick och känsla för det genuint Toscanska och har samlat möbler & antikviteter och annat vackert för att göra villan precis så som de själva vill ha den. De letade efter villan i 2 år innan de fann precis det de önskade sig, och det tog 5 år innan den var klar att flytta in i den totalt renoverade villan.

VILLA126
Läs mer och boka...

VILLA127 Om ni drömmer om en toscansk villa med all komfort som ni kan tänkas önska er och som är nyrenoverad med all den charm som bara finns i Toscana, ja då är denna villa som gjord för er! Utsikten är hänförande över Cortona-dalen, med en underbart vacker välskött trädgård i engelsk stil med privat ljuvlig pool som ger fullt insynsskydd med fina cypresser, flera vackra uteplatser med skugga av parasoller och med härliga vilstolar & solstolar för avkoppling.

VILLA127
Läs mer och boka...

Nyhet!

VILLA128 Vacker stor villa på 250 kvm nära Cortona stad, belägen i rofyllt området med hänförande utsikt över böljande kullar. Härifrån ser ni både till Cortona och till Montepulciano. Villan är för 12 personer och har 6 sovrum och 5 fina badrum. Poolen är stor och ligger vackert nedanför villan och tillhörande gräsmattor är väl tilltagna och perfekta för familjerna med småbarn som har massor av spring i benen.

VILLA128
Läs mer och boka...

Nyhet!

VILLA129 Ljuvligt stort lanthus på hela 330 kvm strax nedanför staden Cortona för 15 personer (och + 2 extrabäddar), mycket varsamt och smakfullt renoverat med allt som är så typisk toscanskt med vackra takbjälkar, fina terracottagolv, pastellfärger på väggar och textilier och med en härlig stor pool samt mycket stora gröna ytor runtomkring, perfekt för familjer med barn som vill ha svängrum.

VILLA129
Läs mer och boka...

Nyhet!

VILLA130 Ett stort vackert typiskt lanthus (för detta området), på 260 kvm, för 14 personer totalt, varsamt renoverat till en helt fantastiskt villa, sååå vackert belägen med utsikt över både sädesfält och solrosfält som finns runt omkring. Med sin loggia, stora gröna gräsmattor, välskött trädgård och vacker pool är villan verkligen en pärla utöver det vanliga. Inredningen är superfin i lugna harmoniska färger och mycket smakfullt dekorerad med gammalt och nytt i skön kombo, Toscanskt lantligt och nytt fräscht.

VILLA130
Läs mer och boka...

Nyhet!

VILLA131 Ett av de allra vackraste stenhus som finns i Toscana har vi nu på hemsidan... Inramat av 800 gamla fina olivträd har dessa gett sitt namn åt huset, Casa del Olivi. Villan på 180 kvm och 10 personer, ligger på en sluttning med hänförande utsikt, och består av 3 lägenheter, ultimata platsen för 3 familjer som delar semestern, 2 lägenheter är för 4 personer och 1 lägenhet är för 2 personer. Möjlighet för 2 extra personer finns.

VILLA131
Läs mer och boka...

Nyhet!

VILLA132 Stor vacker villa i Montepulcianoområdet för 18+2 personer på hela 650 kvm... Villan är en dröm, med 3 lägenheter, samtliga med egen ingång för "privacy" även om det är närmaste familjen eller vännerna som delar med er... Detta är också perfekt för det lilla konferensresan, för mindre eller delar av företaget. Villan är sååå vacker med en trädgård som kan platsa i vilken trädgårdstävling som helst. Palmer, vita rosor, cypresser och buxbumhäckar ramar in poolen runt de grönaste av gräsmattor.

VILLA132
Läs mer och boka...

Villor i Chiantiområdet.

Nyhet!

VILLA133 Denna fina villa i Chiantiområdet för 10+2 personer och på 310 kvm är resultatet av ett idogt arbete med att bevara gammal toscansk miljö och tradition och renovera till en modern toppvilla. Villan ligger vackert i grön omgivning med olivträd, vinstockar och stora gröna gräsytor. Och mitt i allt det vackra... en ljuvlig stor uppvärmd pool på 17x7 meter med jacuzzihörna, sköna solsängar och möbler som blir den naturliga samlingsplatsen att njuta av Toscanas stillhet och ro.

VILLA133
Läs mer och boka...

VILLA61 En typisk toscansk härlig gammal stenvilla på 300 kvm, byggd i början på 1900-talet med fantastisk trädgård, mitt i vackra Chiantiområdet. Utsikten är hänförande över böljande vinlundar, olivodlingar och fruktträd i långa rader. Villan ligger med liten väg in sista 100 meterna och har automatisk grind för perfekt privacy.

VILLA61
Läs mer och boka...

VILLA63 I hjärtat av Toscana nära Chianticlassico området ligger detta vackra hus med 9 underbara lägenheter. Huset dateras tillbaka många hundra år och några lägenheter ligger i det medeltida tornet. Allt renoverades 2005 och är idag i perfekt skick. Lägenheterna är ljuvliga med många små underbara detaljer i möblering och inredning. Lägenheterna är välutrustade och har plats från 2 personer upp till 9 personer.

VILLA63
Läs mer och boka...

Villor i Pisa/San Gimignano-området.

VILLA101 Ett underbart vackert nyrenoverat lanthus nära San Gimignano för totalt 14+7 personer, dvs 14 riktiga bäddar och 7 bäddar i bäddsoffa för barn upp till 12 år. Villan ligger högt, med en vidunderlig panoramautsikt som verkligen gör skäl för namnet med sina 360 graders fri utsikt, och terrasserna... Oh ja, här vill ni garanterat sippa ert vin i solnedgången!

VILLA101
Läs mer och boka...

VILLA102 Ett underbart välskött lanthus, nyligen renoverat och med perfekt läge mellan Pisa och San Gimignano... Här andas verkligen det genuina Toscana, söta lägenheter, bara 8 till antalet, 4 små för 2+2 personer, 2 större 4+2 personer samt 2 stora för 6+2 personer. De 2 största ligger i ett av de 2 husen (för sig själv) och har stora uteplatser, perfekta för 2 stora familjer som hyr tillsammans.

VILLA102
Läs mer och boka...