Stora hus med plats för många

VILLA126/Villa Vanna ****

Fler bilder...

VILLA126 Vår underbara villa nära vackra staden Cortona i södra Toscana erbjuder allt ni kan önska er... Ägarfamiljen är från London och har blick och känsla för det genuint Toscanska och har samlat möbler & antikviteter och annat vackert för att göra villan precis så som de själva vill ha den. De letade efter villan i 2 år innan de fann precis det de önskade sig, och det tog 5 år innan den var klar att flytta in i den totalt renoverade villan.

Här finns plats för 8 personer + 1 extrabädd om så önskas. 3 vackra sovrum, samtliga med eget underbart badrum och ett litet cottage (annex) med ytterligare 1 sovrum för 2 personer, samt kök och badrum, perfekt för gäster eller barnen som vill ha sitt eget. Underbar stor terrass med härlig pool och plats för solstolar för lata dagar. Också skuggig överbyggd terrass, perfekt när solen gassar som mest.

Mysigt rymligt vardagsrum och stort vackert kök som ni kommer att bli glada för att laga mat i :-) Allt superfint! Villan är otroligt vackert möblerat med ljusa möbler, öppen spis, luftigt och ljust med vackra tunna gardiner, terrakottagolv, och en interiör som är perfekt för våra skandinaviska gäster, här trivs vi!

Villan är omgiven av 150 olivträd som producerar olivolja till familjen, och det finns också körsbärsträd och aprikosträd i trädgården. Hyr ni villan under hösten är ni välkomna att plocka fikon som också prunkar vackert i trädgården.

Villan har barbeque, diskmaskin och tvättmaskin, trådlöst internet och SAT-TV samt privat parkering på tomten. 1 km till restaurang, post och vad ni behöver i service.

För övrig info och pris, se inforutan nedan:

Fler bilder...

Priser 2018: 7/1-4/5
29/9-21/12
5/5-29/6
25/8-28/9
30/6-24/8
Villa för 8+1 personer (BOKA) 2750 SEK 3620 SEK 4850 SEK
Priset är för hela huset per dag vid hyra veckovis lördag-lördag.
Inklusive vatten, lakan och handdukar.
Gratis barnsäng och barnstol.
Internet: Wi-Fi ingår.
Pool: 1/5-16/10.
Poolhandduk: nej.
Tvättmaskin: ja.
Diskmaskin: ja.
Privat parkering inom området.
Husdjur ej tillåtna.
El: ingår.
Värme: betalas efter förbrukning.
Deposition: 500 Euro som återbetalas vid avresa.
Slutstädning: 150 Euro, betalas på plats.
Extra service: privat kock kan bokas till denna villa genom Chiantitours.

Tillbaka