Stora hus med plats för många

VILLA125/Villa Michela *****

Fler bilder...

VILLA125 Ett romantiskt 1800-tals lanthus som totalrenoverades 2015, för 8 personer och med gångavstånd till underbara staden Cortona i södra Toscana.

Villan har renoverats med största varsamhet, med antika spisar, höga valv i taket som mäter upp till 5 meter samt antika terracottagolv, allt har behållits från ursprungshuset. Till detta: superfräscha nya badrum, härligt stort lantkök och 4 alldeles ljuvliga sovrum. Underbar öppen planlösning med vardagsrum, kök och matplats, allt i ett, ger utrymmen och stora ytor.

Ett av sovrummen har direkt utgång till trädgården med egen ljuvlig liten terrass... Köket har allt ni kan önska er med 5-lågig gasspis, kyl/frys, diskmaskin och bord för upp till 16 personer. Ett av de lyxiga 3 badrummen har dubbla duschar och dubbla vaskar.

Trädgården är en dröm med gamla knotiga olivträd, vackra gräsmattor och blommor och med en bedårande utsikt ner över dalen. De vackraste av stenväggar med antika Etruskiska stenar, ramar in poolen samt sittgrupperna runt den på ett magiskt sätt... Poolen har en jacuzzihörna för skön relax, hela trädgården har utomhusbelysning så ett dopp sent är helt OK.

I trädgården finns en barbeque och en vedeldad ugn, toppen för egna pizzan! Stort härligt matbord och stolar för middagen som intas utomhus. Vasken vid BBQ:n är från medeltiden!! och utsikten här på kvällen tar andan ur oss alla med fantastisk utsikt ner mot Montepulciano och Cortona när lamporna tänds där nere. Här odlar ägaren alldeles intill villan, egna druvor som dateras så långt tillbaka i tiden som till etruskerna. Ett 800-årigt olivträd står majestätiskt kvar mitt på gräsmattan vid villan...

Morgonsolen lyser vackert in genom sovrumsfönstren, och Trasimenosjön som ligger i närheten, ger en sval bris när det blir varmt på dagen. 1 km till allt ni önskar er för en bekväm semester. Utflykter rekommenderas till närbelägna Montepulciano, Pienza och Trasimenosjön.

För övrig info och pris, se inforutan nedan:

Fler bilder...

Priser 2018: 1/1-31/12
Villa för 8 personer (BOKA) 6650 SEK
Priset är för hela huset per dag vid hyra veckovis lördag-lördag.
Inklusive vatten, lakan och handdukar.
Gratis barnsäng och barnstol.
Internet: Wi-Fi ingår.
Boyta: 190 kvm.
Pool: 1/5-10/10.
Poolhandduk: ja.
Tvättmaskin: ja.
Diskmaskin: ja.
Privat parkering inom området.
Husdjur ej tillåtna.
El: ingår.
Luftkonditionering: betalas efter förbrukning.
Värme: betalas efter förbrukning.
Deposition 1000 Euro som återbetalas vid avresa.
Slutstädning: 200 Euro.
Extra service: Privat kock kan bokas till denna villa genom Chiantitours.

Tillbaka