Stora hus med plats för många

VILLA122/Villa Veda *****

Fler bilder...

VILLA122 Denna underbara villa för 9 personer och med möjlighet till 2 till, är ett stort manor house byggt i vacker sten, typisk för platsen, s k "Pietra Serena". Ett litet hörn av ett paradiset finner ni här i trädgården med vidunderlig utsikt över Trasimenosjön, nästan som en tavla...

En fantastisk stor pool med solsängar, parasoller och sittgrupper ramas in av gröna ytor, och skuggiga platser finns, när solen gassar på för mycket varma sommardagar. Jacuzzihörna finns i poolen och även en liten pool (4x4 m) i direkt anslutning till den stora poolen, för de mindre gästerna. Villan ligger på en sluttning och inte ens under de varmaste dagarna på sommaren känns det för varmt, då en sval bris från sjön letar sig upp till trädgården.

Ägarna har inte sparat på vare sig kostnader eller detaljer när de renoverade villan. En varmt välkomnande, charmig atmosfär möter er direkt vid ankomsten, allt är topp, toppmaterial, inredning, fina färger, samt smakfulla textilier. Gammalt och nytt samsas i perfekt harmoni.

Villan är i 2 plan och det finns 4 fina dubbelrum, alla med ensuite badrum på övre plan. Ett singelrum finns också och med eget badrum. Vardagsrummet ligger i bottenplan och har en vacker öppen spis, här finns också 2 matrum och ett stort fint kök. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med plats för 2 personer (barn upp till 12 år) används denna så betalar ni detta på plats.

Här saknas ingenting vad gäller det som behövs för er semester: luftkonditionering, Wi-Fi, Sat-TV, DVD, tvättmaskin, diskmaskin, hårfön, espressomaskin, kaffekokare, ugn samt mikrougn. Privat parkering finns på tomten. Till restaurang och affärer är det ca 2 km. Närhet till både Siena och Florens inom ca 45-60 minuter ger er också en perfekt bas för dagsutflykter till dessa två absoluta "måsten" när ni är i Toscana. Runt Trasimenosjön finns många fina restauranger och en vacker promenadväg runt sjön, s k "Lungolago" är en av de stora nöjena kvällstid för turister att samsas med ortsborna som gärna delar med sig av kunskapen om sin vackra trakt.

För övrig info och pris, se inforutan nedan:

Fler bilder...

Priser 2018: 7/1-30/3
7/4-27/4
27/10-21/12
28/4-25/5
29/9-26/10
31/3-6/4
26/5-29/6
25/8-28/9
30/6-24/8
Villa för 9+2 personer (BOKA) 2870 SEK 3490 SEK 4070 SEK 4880 SEK
Priset är för hela huset per dag vid hyra veckovis.
Hyresperiod: lördag–lördag.
Inklusive vatten, lakan och handdukar.
Gratis barnsäng och barnstol. Extrabäddar (+2) betalas på plats.
Internet: Wi-Fi ingår.
Boyta: 500 kvm.
Pool: 5/5-10/10.
Poolhandduk: ja.
Tvättmaskin: ja.
Diskmaskin: ja.
Privat parkering inom området.
Husdjur ej tillåtna.
El: ingår.
Luftkonditionering: betalas efter förbrukning.
Värme: betalas efter förbrukning.
Deposition 800 Euro som återbetalas vid avresa.
Slutstädning: 150 Euro, betalas på plats.
Extra service: privat kock kan bokas till denna villa genom Chiantitours.

Tillbaka