Stora hus med plats för många

VILLA52/Villa Roberta ****

Fler bilder...

VILLA52 I södra Toscana nära Cortona finns detta vackra hus för totalt 12 personer på 180 kvm. Närmaste större ort ligger ca 8 km bort med allt ni behöver.

En härlig stor pool ligger fint inbäddad i en mycket vacker trädgård med vidunderlig panoramautsikt, då villan ligger högt belägen. Olivlundar och ekskog finns runtomkring och ger en grönskande härlig utsikt med 360 grader.

Villan är byggd i sten från trakten och renoverades totalt för ca 10 år sedan med allt i bekvämlighet som kan tänkas. Här finns också ett litet gästhus med sovrum och badrum för 2 personer, perfekt om ni väntar gäster som kommer på besök några dagar eller för ungdomarna i familjen som vill ha något eget krypin.

Totalt finns 4 sovrum och 5 badrum och i vardagsrummet finns 2 bäddsoffor med 4 bäddar (för barn upp till ca 12-14 år).

Familjen som äger villan har bott här i flera generationer och odlar både vindruvor och oliver sedan lång tid och de räknas som en av de bästa i området, både med olivoljan och vinet.

En oroligt välskött trädgård ramar in villan och runt swimmingpoolen finns härliga solsängar för perfekt avkoppling lata dagar i sommarvärmen. Ett stort härligt massivt ekbord med stolar står redo för middag eller lunchen på skuggig uteplats för er.

Villan är inredd i absolut typisk toscansk stil med vackra stora bjälkar i taket, fina gamla ekmöbler, terrakottagolv, vackert renoverat alltsammans, och villan har nyinredda kök och fina badrum, men känslan med stenväggar och rustika bjälkar är ljuvligt toscanskt... så här vill vi bo i Toscana med stora familjen. Villan har hög standard med diskmaskin i köket, tvättmaskin och med 2 fina badrum. Privat parkering på tomten.

Perfekta utflyktsmål finns, med både Montepulciano, Siena, Pienza och Trasimenosjön inom bekvämt räckhåll för dagsutflykter.

Villa Roberta, 180 kvm, har plats för 8+4 personer.

För övrig info och pris, se inforutan nedan:

Fler bilder...

Priser 2018: 31/3-6/4
(påsk)
30/6-25/8
7/1-30/6
25/8-21/12
Villa Roberta för 8+4 personer totalt, 180 kvm
med litet separat hus för 2 personer,
5 rum varav 4 sovrum & 4 badrum (BOKA)
4750 SEK 3450 SEK
Priset är per natt per lägenhet i självhushåll när ni hyr en hel vecka.
Hyrestid mindre än en vecka (om möjligt) 20% tillägg på priset.
Inklusive el, vatten och linne, slutstädning samt ev. uppvärmning.
Barnsäng och barnstol gratis. Gratis Wi-Fi.
Poolen är öppen 1/5-30/9.
Deposition erläggs på plats med kreditkort och återfås vid avresa.

Tillbaka