Trött på charter?

Ofta hör vi från våra kunder att "vi är klara med charter..." Vi vill åka på egen hand, ta dagen som den kommer, sköta oss själva, inga stora matsalar med massor av svenska resenärer utan vi vill besöka genuina restauranger där gästerna kommer från hela världen.

Vi hjälper er med allt ni vill:

Vi bokar ert boende var ni vill, ni väljer själv hur länge ni vill stanna borta, ni kan kombinera flera platser och städer på samma resa. Kör runt och upplev vad ni vill med en hyrbil eller er egen bil, fyll dagarna med upplevelser som ni själv väljer utifrån era intressen, stanna så länge ni önskar på platserna ni besöker, välj nya stränder varje dag att ta ett dopp på, mellan kulturupplevelser och vinprovningar.

Ni kan välja att bo några nätter på ett härligt hotell och bli bortskämda med frukost och middagar och sedan hyra en lägenhet några dagar på en mysigt agriturismo ute på den toscanska landsbygden där ni har eget kök och provar på att laga alla de underbara rätter som ni just har ätit på restaurangen kvällen innan och där ni fick receptet av kocken Paolo.

Ni kan färdas mellan olika landskap, kombinera öar och städer, norr och söder, kust till kust, shopping och relax, kultur och kulinariskt, städer och landet, byar och metropoler.

Bli bortskämda, vi delar med oss av vår kunskap om Italien så jättegärna!

Det goda toscanska livet!

Det goda toscanska livet!