Det här rekommenderar jag i år

Marie-Louice Nilsson, manager Chiantitours

Marie-Louice Nilsson, manager Chiantitours

Vi deltar i alla viktiga resemässor runt om i Italien, från norr till söder, och det är lika spännande varje år att välja alla underbara boende runt om i Italien till våra kunder!

Vissa tar vi till hjärtat direkt, och faller för den charm och genuinitet som finns där, familjen som värnar om området och vinplantorna de odlar, ibland faller vi för puls och storstad, men mest av allt är det nog som vi själva tänker att vi vill bo i Italien, ett hus eller lägenhet, ute på landet, det som de flesta av våra kunder också önskar sig, på sin semester i Italien.

Vi handplockar våra boende till er så ni skall ha det bra och känna att det är precis så som ni har drömt om, avkoppling, god mat och vin, bad i havet eller i poolen, shopping eller kultur, varmt och skönt, med familj och barn, kanske barnbarn, kanske en födelsedag i familjen, med vänner och nära och kära, middag på terrassen en ljummen sommarkväll, cikador spelar... Listan kan bli hur lång som helst, det är inte svårt i Italien.

Samtliga våra boende runtom i Italien håller mycket hög standard och vi besöker och checkar av samtliga boende innan vi sätter in dem i vårt program och på vår hemsida.

Allt måste stämma för svenska resenärer, det är din garanti för att er semester blir bra när ni bokar genom oss. Många av våra kunder återkommer år efter år och bokar med oss, det gläder oss oerhört och det är ett kvitto på att det vi jobbar för, att få så många svenska familjer som möjligt till ljuvliga Italien varje år, delar upplevelsen med oss om att det är det bästa resmålet i världen!

På våra hotell i Sorrento, har vi valt ut extra fina rum till er som bokar med oss och en gratis middag ingår för Chiantitours gäster som bokar minst 4 nätter.

Sist men inte minst, de senaste årens stora succé har varit Toscana återigen, där vi har jättefina hus och lägenheter, det kommer kontinuerligt in nya på hemsidan, men ändå, häng på låset, de bokas rekordsnabbt så snart de kommer in.

Hyr ett eget hus med pool i Toscana

Hyr ett eget hus med pool i Toscana

Hyr ett eget hus i Toscana, ta med alla vännerna, fixa maten och vinet, eller hyr en egen kock och bjud på den stora festen "under Toscanas sol".
Läs mer och boka...


Sorrento

Sorrento

Den vackra Amalfikusten i regionen Campania överraskar med både långa sandstränder och vikar mellan höga klippor som stupar brant ner i det kristallklara vattnet. Här finner du de små städerna med namn som klingar välbekant och inbjudande för alla som någon gång besökt denna underbara del av Italien. Amalfi som är störst erbjuder en spännande arkitektur, med både arabiskt och sicilianskt inflytande, vilket domkyrkan är ett fint exempel på.
Läs mer och boka...